Tendințe în culori și modele de unghii pentru sezonul de primăvară-vară

Beauty Fashion Lifestyle
This Is Your Color Of Nails

Sezonul de primăvară-vară aduce cu sine o mulțime de tendințe în ceea ce privește culorile și modelele de unghii. Fie că ești în căutarea unor nuanțe vibrante și îndrăznețe sau preferi tonuri mai subtile și elegante, există o gamă variată de opțiuni pentru a-ți exprima stilul personal. Descoperă în continuare cele mai populare culori și modele de unghii pentru vara!

Descoperă cele mai populare culori și modele de unghii pentru vara

În acest sezon, culorile pastelate și nuanțele luminoase sunt în mare vogă. O alegere populară este rozul piersicii, care aduce o notă feminină și delicată manichiurii tale. Alte culori populare includ albastrul deschis, verdele mentă și galbenul solar. Aceste nuanțe luminoase vor adăuga o notă veselă și proaspătă aspectului unghiilor tale.

În ceea ce privește modelele, unghiile în stilul french manicure sunt mereu în tendință. Totuși, în acest sezon, acestea vin într-o nouă interpretare. În locul clasicului alb, poți opta pentru o nuanță pastelată sau chiar un gradient de culori. De asemenea, unghiile cu modele geometrice sau florale sunt foarte apreciate în acest sezon. Aceste modele adaugă un element de creativitate și originalitate manichiurii tale.

Trenduri în culori și modele de unghii: ce trebuie să știi în 2022

Anul 2022 aduce noi tendințe în culori și modele de unghii. Una dintre ele este reprezentată de unghiile în stilul “negative space”. Această tehnică implică lăsarea unei părți a unghiei necolorate, creând un aspect modern și minimalist. Această tendință este perfectă pentru cele care doresc să experimenteze ceva diferit și inovator.

Un alt trend în materie de culori și modele de unghii este reprezentat de unghiile cu efect cromat. Acestea oferă un aspect strălucitor și reflectă lumină într-un mod spectaculos. Poți opta pentru unghii cu efect cromat într-o nuanță metalică sau poți alege un model de gradient cu mai multe culori.

Un alt element în tendință în acest an este reprezentat de unghiile cu efect de marmură. Această tehnică implică crearea unui efect de marmură pe unghii, folosind mai multe nuanțe de vopsea și tehnici speciale de aplicare. Rezultatul final este un model elegant și sofisticat, care adaugă un plus de eleganță manichiurii tale.

Inspira-te din cele mai recente tendințe în culori și modele de unghii

Dacă ești în căutarea de inspirație pentru manichiura ta, poți urmări influencerii de beauty pe rețelele sociale sau poți consulta revistele de specialitate. Aceste surse de inspirație îți vor oferi idei noi și creative pentru a-ți exprima stilul personal.

De asemenea, poți merge la un salon de unghii și poți consulta un specialist în domeniu. Aceștia vor fi la curent cu cele mai recente tendințe și te pot ajuta să obții manichiura dorită.

În concluzie, tendințele în culori și modele de unghii pentru sezonul de primăvară-vară aduc o mulțime de opțiuni interesante și creative. Indiferent dacă preferi culori pastelate sau nuanțe vibrante, există o gamă variată de opțiuni pentru a-ți exprima stilul personal. Experimentează și bucură-te de o manichiură la modă și atrăgătoare în acest sezon!

Distribuie Articolul